att tänka på

Dags att renovera badrummet? Vi på VGR Kakel och Puts har bara seriösa hantverkare som är experter på såväl våtutrymmen som badrum! Vi på företaget är självklart också godkända och använder godkända material och har de försäkringar som krävs för att ni ska känna er trygga.

plattsättare

Vi hjälper dig

Vissa rum i huset kan man renovera själv, även om man varken är händig eller hantverkare, men badrummet ska man överlåta till en professionell aktör, därför bör du anlita oss för ditt nästa projekt. Ett badrum ska både klara den mängd vatten som används och möta kraven på fuktspärr och struktur för att försäkringarna ska gälla och det har vi på VGR Kakel och Puts koll på. Om ni väljer att arbeta med oss kommer ni alltid ha en kontaktperson som ser till att allt arbete utförs enligt de krav och önskemål som ni har. Vi gör allt för att underlätta för dig som kund.

Anlita endast seriösa bolag

Genom att anlita oss på VGR Kakel och Puts, får du en hantverkare som har expertis inom det mesta när det kommer till våtrum, puts och plattsättning. Vi har också kontakter ifall ni skulle behöva en helhetslösning för hela huset. Det behövs nämligen olika hantverkare till olika uppgifter, exempelvis elektriker, snickare, plattsättare och rörmokare.

plattsättare

Att tänka på

  • Tätskikten ska vara godkända; det är alltför vanligt att det läcker vid skarvar och anslutningar
  • Om du utför renoveringen själv – följ branschreglerna hos GVK eller Byggkeramikrådet då slipper du obehagliga överraskningar om det skulle uppstå problem i framtiden
  • Prata med ditt försäkringsbolag innan du börjar och framför allt om du ska göra jobbet själv; en del bolag ersätter endast skador om renoveringen utförts av en auktoriserad fackman
  • Anlita en oberoende besiktningsman om du gör jobbet själv

Om du fortfarande känner dig osäker på vilka beslut du vill och kan ta för att lyckas med din renovering, är ni hjärtligt välkomna att höra av er till oss för mer information.