plattsättning

Även om du tänkt renovera en del av badrummet själv finns det vissa moment som du inte ska göra avkall på och det är kakel- och plattsättning. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med ditt nästuppkommande projekt.

plattsättning

professionell plattsättning

Du kan förmodligen sätta riktigt snygga rader av klinker och kakel själv men det är så mycket mer att tänka på än linjeringen. Sätts inte plattorna rätt kan det kosmetiska slutresultatet bli under dina förväntningar. Eftersom att ett badrum består av många skikt kan det därför bli dyrt om du tvingas göra om ditt badrum ännu en gång. I ett badrum ska dessutom golvet läggas med fall. Detta gör att vattnet rinner mot brunnarna och inte ligger kvar i pölar, hörn eller vrår.

Förutom att hjälpa er med plattsättning i badrummet, kan vi självklart hjälpa er att förnya plattorna i hallen, köket eller varför inte i garaget. Oavsett vart du vill snygga till det i ditt hem, kan våra plattsättare hjälpa dig att uppnå bästa resultat.

 

varför plattsättare?

När man ska renovera badrummet lär man stöta på dilemmat med materialval. För vissa är det en självklarhet att välja ett helt eller delvis kaklat badrum, för andra är det inte lika självklart. Om man vill använda sin badrumsrenovering som en form av investering är det dock kakel man bör välja och det är där en plattsättare kommer in i bilden.

När man ska renovera badrummet är det viktigt att anlita rätt kompetens. En plattsättare jobbar ofta i våtrum och där ställs det extra höga krav på kompetens. Därför är det viktigt att du som kund tar reda på att den plattsättare du planerar att anlita har rätt kompetens och kan visa upp certifikat på att han eller hon har rätt utbildning för att utföra arbetet. Annars finns det nämligen en stor risk för att arbetet inte utförs på ett fackmannamässigt sätt. Om fel och brister uppstår som följd av en felaktig badrumsrenovering har du ingen säkerhet i form av en försäkring. Försäkringsbolagen är mycket tydliga med att deras försäkringar inte gäller om man har varit oaktsam och anlitat en hantverkare som inte har rätt kompetens. Därför faller allt ansvar på dig som kund att ta reda på att den plattsättare du anlitar har rätt underlag för att utföra ett korrekt arbete.

Våtrumscertifikat

Våra plattsättare har självklart våtrumscertifikat! Detta certifikat talar om att våra plattsättare inte bara gått sin grundutbildning utan också att vi gått en två dagar lång kurs där vi lärt oss gällande diverse branschregler. Våra plattsättare kan alltid visa dig sin legitimation. Detta för att du ska kunna känna dig trygg med oss som företag.

Hör av er till oss för att veta mer om hur vi jobbar och om vilka certifikat som vi tillhandhåller. Vill du veta direkt? Kika vid menyvalen, där kan ni se våra behörigheter samt recensioner via Cling. Välkommen till oss på VGR Kakel och Puts AB.

plattsättning