puts

Är du trött på kakel och klinker? Svårt att hitta rätt färgsättning och allt känns likadant? Då kanske puts kan vara något för dig. Hör av dig till oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig att fixa ditt nästa hemmaprojekt.

puts

Vi hjälper dig med ditt projekt

Med detta material får du en mjuk, naturlig och ombonad känsla. Tänk igenom vilken inredning du vill ha i övrigt och färgsätt putsen därefter. Stilen blir lite tuffare och du kommer att ha en fasad som kommer göra att ditt hus ser ut att vara nybyggt. De plattsättare vi har på VGR Kakel och Puts är också vana att utföra fasadputsning, därför kan du känna dig trygg när vi säger att vi har lång erfarenhet inom området. Vi har ett öga för det estetiska, vilket gör att vi sticker ut i branschen.

Här på företaget erbjuder vi fackmannamässiga hantverkstjänster. För dig som kund kan det vara bra att känna till varför du ska anlita oss och genomföra förändringar i ditt hem. Därför kommer här en liten sammanfattning som ger svar på frågorna varför du bör anlita en hantverkate för just ditt projekt.

Varför puts?

En fasadputs piggar upp en trött och sliten fastighet och ger ditt hem eller arbetsplats ett stiligare uttryck. En fasadputs kräver stor känsla för både det etiska och och det praktiska. Det krävs en noggrann genomgång och undersökning av fastigheten innan man kan fastställa material och utförande. Om du är intresserad av att anlita oss på VGR Kakel och Puts AB, hör då av er till oss angående ert ärende, så hjälper vi er snarast.

Varmt välkomna!

Oavsett val av material

Oavsett vilket material du väljer till ditt hem ska du ändå se till att ytan är snygg, fräsch och ren. Att putsa fasaden kan ge hela ert hem ett lyft och ger också ett mycket bättre helhetsintryck.

På VGR Kakel och Puts renoverar vi enligt dina önskemål till konkurrenskraftiga priser. Samtidigt kan du känna dig trygg med att din puts utförs på rätt sätt och enligt de rådande reglerna och rekommendationerna i branschen.

puts