Läs mer om vgr kakel och puts ab

Är du i behov av en badrumsrenovering? Kanske vill du ha hjälp med nytt kakel eller dragning av nya rör? Då har du kommit rätt! Vi på VGR Kakel och Puts AB har lång erfarenhet och kunskap om badrumsrenoveringar och hjälper dig att förverkliga din vision på ett snyggt och fackmannamässigt utfört sätt.

vgr kakel och puts

Bygghantverkare utan krångel

När du vänder dig till oss kan du vara säker på att vi levererar. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi, vilket betyder att vi har alla yrkesgrupper tillgängliga för att säkerställa ett professionellt resultat. Att renovera ett badrum kan vara ett svårt projekt att utföra på egen hand och det är här som vi kommer in i bilden. Alla våra hantverkare har den kunskap och utbildning som behövs för att du ska få en renovering som är av högsta kvalitet. Efter avslutad renovering ser vi också till att skriva ett kvalitetsdokument som visar att vi har följt de rådande branschreglerna.

Material av högsta kvalitet

För oss är det mycket viktigt att du som kund känner dig trygg och därför ser vi till att vara med dig från ruta ett. Du som kund är alltid i fokus och vårt jobb är att se till att du får badrummet som du alltid har drömt om. För att lyckas med detta ser vi till att ha certifierad personal och högkvalitativt material från seriösa leverantörer. Vill du titta närmare på de material som vi kan erbjuda är du välkommen in till vår butik där vi också har ett showroom.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?