Badrumsrenovering i Torslanda

En badrumsrenovering behöver inte kosta skjortan. Vi har konkurrenskraftiga priser på badrumsrenovering och gör alltid tydliga offerter utan överraskningar. När du anlitar oss kan du dessutom vara berättigad till ROT-avdrag på upp till 50 000 kronor per person.

badrumsrenovering

Vi hjälper dig med badrummet

Ett nytt badrum känns fräscht och kan ge hela bostaden ett lyft. Det är förenat med en relativt stor kostnad att renovera ett badrum men känslan då det är klart förlåter förhoppningsvis hålet i kassan och det är ett rum du kan njuta av länge.

Badrumsrenovering i Torslanda

En badrumsrenovering är inte alltid nödvändig, men kan många gånger fungera som en investering i ens bostad. Om badrummet är äldre än 20 år är det troligtvis ganska slitet och kan behöva genomgå en renovering av naturliga skäl. Dels är det bra att se till att badrummets skick är intakt. Hål i kaklet eller våtrumsmattan medför nämligen en ökad risk för fukt- och mögelskador. Det kan i sin tur leda till större skador som på sikt kan bli både dyra och omfattande att åtgärda. Innan det går så långt är det bra att ta tag i badrumsrenoveringen.

Vill man öka värdet på sin bostad gör man det bäst med en badrumsrenovering. Även om det befintliga badrummet inte är i dåligt skick kan en uppfräschning med nytt kakel och ny inredning göra susen för att bostaden ska få ett bättre utgångspris vid en eventuell försäljning.

Lita på din hantverkare

Det är ett komplext arbete att renovera ett badrum och det rekommenderas att lämna över själva hantverket till experterna men du ska själv designa ditt nya badrum så klart. Ta dig tid att fundera igenom vad du vill ha, hur ditt badrum ska se ut. Vilka material och vilken inredning vill du ha. Tänk långsiktigt; du ska förmodligen leva med ditt badrum i många år så välj sådant du kommer att vara nöjd med även om tio år.

När du är klar med planeringen, ta med dig din skiss och dina tankar till oss på VGR Kakel och Puts och låt vår personal komma med råd. Vi på företaget har lång erfarenhet och har renoverat många badrum. Vi vet vilka idéer som fungerar i praktiken och vad som bara ser bra ut på bild. Lita på våra medarbetare men håll fast vid dina drömmar och ditt mål.

Ni är hjärtligt välkomma att höra av er till oss om ni behöver hjälp med att finslipa era idéer och göra dem till verklighet. Vi är erfarna inom vårt område och tycker därför det är kul att få delta i våra kunders projekt. Kanske är ni nyfikna på en ny design eller trend? Då hjälper vi er att hitta något som passar era önskemål, samtidigt som det ska följa med resten av huset.

Varmt välkomna!

badrumsrenovering