BUTIK/SHOWROOM

Inför en badrumsrenovering är det viktigt att ha en plan. En plan som innefattar när renoveringen ska ske och hur badrummet ska se ut när det är klart. Samt en budget. När du besöker vår butik kan du enklare visualisera vad det är du vill ha i ditt hem, samtidigt som du kan få hjälpa av våra duktiga medarbetare.

badrum

Ta din tid

Rusa inte in i renoveringen. Gör en noggrann research både avseende entreprenörer och stil på ditt badrum. Använd dig av vänner och bekanta, sociala medier och showroom. Ser du ett fint badrum på en restaurang, prata med ägaren och hör efter var hen har hittat sitt kakel, handfat eller toapappershållare. Hämta inspiration i befintliga miljöer och i naturen. Detta gör det enklare både för er och för oss när ni sedan kommer med era idéer. Har ni dessutom bilder på era önskemål kan vi enklare uppskatta både tidsplanering och pris för ert projekt.

Vårt showroom

Vi har gett våra kunder lyxen att kunna både se och röra sina material innan de konsumeras. Detta tycker vi är viktigt då vi vill att ni som kunder ska känna er helt säkra på de material ni beställer. På så sätt kan ni också enklare visualisera ert slutresultat. I vårt showroom finns det mängder med både kakel och klinker i alla dess färger. Ni har många valmöjligheter vilket gör att ni inte blir speciellt begränsade i era önskemål. Vi erbjuder även olika typer av tätskiktsmaterial och badrumstillbehör, som kan komma händigt i samarbete med ett köp hos oss. 
 
Känner ni er också nyfikna på att renovera ert hem? Tveka då inte att höra av er till oss eller kom förbi vårt fina showroom. Våra medarbetare kommer hjälpa er så gott dem kan. Välkomna!
badrum